În prezent, suntem de recrutare pentru hoteluri în și în jurul Amsterdam - Se APLICA si te vom suna înapoi.
Munca este în așteptare pentru tine!

Locuri de munca descrieri

Scopul locului de muncă de curățare domeniu public este responsabil de curatarea a toate zonelor publice ale hotelului pentru a include intrari, lifturi, căile de acces, trotuare, toaletele publice și lobby oferind în același timp servicii de relatii cu clientii. 

Omul zona publică (deoarece majoritatea bărbați sunt angajați în această poziție) lucrează în ture și, în funcție de hotel de 2 sau 3 schimburicare poate fi stabilit. El este în primul rând responsabil de crearea unui proaspăt și atmosfera primitoare pentru oaspeți,de a face toate zonele hotelului curate. El aspira covoare, mobilier prafuri, wastebaskets goale și podele mopuri baie. El susține domeniile de activitate, cum ar fi piscina, centrul de fitness și camere pentru personal în schimbare. Angajatii in domeniu public pot fi, de asemenea, pentru a curăța camere de oaspeți. Având în vedere că este una dintre sarcinile cele mai critice, muncitorii zona publică ar trebui să aibă abilități bune de curatare, atunci când e angajat sau să fie dispuși să învețe. 

Promovarea unei atmosfere pozitive pentru vizitatori este un rol-cheie aici. În timpul curățării un angajat in domeniu public are potențialul de a întâlni mulți oaspeți. Fiind prietenos și oferind un zâmbet la fiecare vizitator este important. Aceste acțiuni mici merg pe un drum lung în a face oaspeții să se întoarcă la hotel, în viitor.

Intrebari frecvente:

Cum pot obtine un loc de munca in strainatate, in domeniul hotelier?
Zoltan, Timişoara
Cum este sistemul de salarizare în hoteluri?
Bogdan, Braşov
Munca in hoteluri este grea?
Aurita, Iaşi
Cine supraveghează cursul activității mele?
Daniela, Cluj-Napoca
Vezi toate intrebarile