În prezent, suntem de recrutare pentru hoteluri în și în jurul Amsterdam - Se APLICA si te vom suna înapoi.
Munca este în așteptare pentru tine!

Locuri de munca descrieri

Singura datorie a unui insotitor cameră este de a curăța camerele și, uneori, de asemenea, alte zone ale hotelului, cum ar fi depozite sau pe coridoare. Insoțitorul de camera trebuie să fie o persoană foarte responsabilă și organizată, capabilă să lucreze singură, cât și ca parte a unei echipe. 

O camerista începe cu pregătirea pentru locul de muncă: stocarea un cărucior cu asternuturi curate, prosoape, fete de perna, verificând ce este suficient pentru fiecare cameră, o galeata cu produse de curățare și așa mai departe. 

Ca insotitor cameră intră în cameră, el / ea trebuie să fie capabil să sesizeze și să memoreze toate lucrurile mici care lipsesc sau au nevoie de schimbare, în scopul de a le înlocui . 

De obicei, o cameristă începe să facă paturi , apoi curățarea in bai ,dupa care stocarea cu prosoape curate și articole de toaletă gratuite. Apoi, praf și aspirarea in cameră .

În medie, o cameristă trebuie să se aștepte pentru a curăța aproximativ 15-20 de camere pe zi, care depinde strict . O camerista profesionista trebuie să termine o cameră într-o anumită perioadă de timp, care poate diferi de la 15 pana la chiar 45 minute, în funcție de una sau toate caracteristicile de mai sus menționate. 

În mod normal, de lucru, o cameristă nu are nevoie de a lua cursuri speciale: toate orele de formare necesare sunt furnizate la fața locului și durează doar câteva zile. 

Exista tehnici speciale utilizate în formarea însoțitorilor de cameră ", care le predau într-o ordine anume și termeni limită, acestea trebuie să efectueze proceduri de curățare specifice. 

Una dintre cele mai importante funcții ale unui însoțitor cameră este de a acționa ca un reprezentant al serviciului clienți, pentru că de multe ori atunci când un vizitator are nevoie de informații sau un serviciu, el / ea caută o cameristă. 

Chambermaiding face o treabă bună pentru toți cei care îi place provocarea de o poziție responsabilă și solicitante fizic. Este o poziție ideală pentru un solicitant energic și entuziast în căutarea unui loc de muncă temporar, dar poate fi, de asemenea, un loc de muncă entry-level pentru cineva a cărui ambiție este de a lucra în industria hotelieră.

Galerie

click pentru a mari

 

Intrebari frecvente:

Cum pot obtine un loc de munca in strainatate, in domeniul hotelier?
Zoltan, Timişoara
Cum este sistemul de salarizare în hoteluri?
Bogdan, Braşov
Munca in hoteluri este grea?
Aurita, Iaşi
Cine supraveghează cursul activității mele?
Daniela, Cluj-Napoca
Vezi toate intrebarile