În prezent, suntem de recrutare pentru hoteluri în și în jurul Amsterdam - Se APLICA si te vom suna înapoi.
Munca este în așteptare pentru tine!

Intrebari frecvente:

Cum pot obtine un loc de munca in strainatate, in domeniul hotelier?
Zoltan, Timişoara

După familiarizarea ta cu situl nostru ,un loc de muncă interesant il veti gasi la oferta Aplica pentru aceasta pozitie prin completarea formularului de inscriere.


Cu candidații selectați consultanții de recrutare Arbex Services va  contacteaza  prin telefon, pentru a asigura condițiile de cooperare. În cazul de interes in conditiile oferite, veți primi o invitație la un interviu la unul din birourile din Bacau .
Intilnirea de recrutare  este o condiție necesară, si  primul pas pentru a obține locul de muncă. Reuniunea este cunoașterea personală a candidatului, este, de asemenea o oportunitate de a discuta în detaliu condițiile propuse de muncă, precum și pentru a evalua nivelul de competență în limba engleză.

Cum este sistemul de salarizare în hoteluri?
Bogdan, Braşov

Salarizarea în cele mai multe hoteluri din întreaga lume sunt  bazate pe principii similare de lucru. Metoda de remunerare depinde de postul ocupat la locul de muncă.


Pentru personalul departamentului, personal bucătăria hotelului și receptioneri sunt ore de lucru fixe. Prin urmare, salariul altor  angajați depinde de numărul de ore lucrate în conformitate cu lucrările grafice.


Poziția este o servitoare și stabilita  pentru suma de ore lucrate într-o anumită perioadă de facturare,  care fac obiectul standardelor de hotel actuale . Aceste standarde reglementează timpul de lucru în funcție de numărul de camere pentru a curăța camerele în ziua respectiva . In fiecare hotel ar trebui să fie timpul standard și numărul de camere  ce determina numărul de ore într-o anumită zi. Cu cât numărul de camere  este  pregătit, cu atât mai mult este nevoie de muncă. După înmulțirea unitatii de  timp  în funcție de numărul de camere  obținem timpul total de funcționare al zilei.

Munca in hoteluri este grea?
Aurita, Iaşi

Este dificil să răspund la această întrebare. Dacă munca este grea sau nu, de multe ori depinde de atitudinea angajatului la locul de muncă, dar, de asemenea, predispoziția indivizilor și experienta de muncă.


Locurile de muncă în special solicitante fizic, sunt ocupate de bărbați din cauza rezistenței  fizică mai mare a  oamenilor. Pentru acest tip de munca , se numără ca  locuri de muncă administratorul (care implică, printre altele,  suport pentru mașini de spălat și alte instrucțiuni de manipulare și curățarea ustensile mari și grele de bucătărie), precum și o zonă de lucru a angajatului  public (din care domeniul de aplicare include o gamă largă de responsabilități, inclusiv operațiunile care necesită mai mult rezistență fizică).


Munca de camersita  nu necesită forță fizică semnificativă, dar necesită eficiența angajaților și perseverența. Această poziție este asociata cu activitatea sub presiunea timpului, menținând în același timp o precizie foarte mare în realizarea tuturor activităților.

Cine supraveghează cursul activității mele?
Daniela, Cluj-Napoca

Fiecare domeniu de lucru este supravegheat de un superior. Acest lucru poate fi șeful unui departament sau adjunctul acestuia, sau așa-numitul “Supraveghetor,” care este responsabil pentru punerea în aplicare a lucrărilor, efectuarea de instruire periodică, dar, de asemenea determinarea repartizarea sarcinilor și controlul  de munca.

In hoteluri  cu renume, hoteluri de standard ridicat, foarte important este atentia la detalii pentru a menține un nivel adecvat al serviciilor pentru  oaspeți, și prin urmare, tinde ca superioritatea  lucrarii sa fie  realizată în mod corespunzător, în conformitate cu standardele aplicabile la hotel.

 

Este însoțitorul de camera (cameristul) în acord?
Stefan, Bacău

Cum este compensarea însoțitorilor de camera (cameristi hotel)? Cele mai multe dintre hotelurile de lanț folosesc un fel de sistem de salarizare în acord pe baza numărului de camere unde lucrătorii  sunt atribuiti pentru a curăța camerele. Există o rată fixă plătită pentru fiecare cameră curățata și verificata pe baza volumului și performanța fiecaruia. Ratele sunt diferite pentru fiecare cameră în fiecare hotel si diferite, numarul de camere se pregateste în fiecare zi lucrătoare. Cele mai multe camere au nevoie de servicii în timpul zilei, orele de lucru a unui insotitor de camera vor fi pontate pentru a fi platite.