În prezent, suntem de recrutare pentru hoteluri în și în jurul Amsterdam - Se APLICA si te vom suna înapoi.
Munca este în așteptare pentru tine!

Locuri de munca descrieri

Bucătarii fac masa clientului solicitat și verifica pentru a asigura toate elementele care clientul le-a dorit. Bucătarii trebuie să fie familiarizati cu meniul restaurantului astfel încât să știe ce fac până la diferite mese și modul în care fiecare este pregătit. Bucătarul profesionist ar trebui în primul rând să aibă cunoștințe elementare de utilizare a echipamentelor de bucătărie și să fie conștienți de tehnici de preparare a produselor alimentare, cum ar fi peeling, tăiere, condimente, marinare, coacere, prăjire, arzător, prăjire și așa mai departe. În afară de gătit mâncarea ca a fost ordonata, uneori este necesar să se dezvolte noi rețete sau de a face feluri de mâncare speciale pentru clienții cu alergii alimentare. În afară de aceste excepții, produsele alimentare trebuie să fie întotdeauna pregătite și porționate înainte de preparare, în funcție de mărimea porțiilor și specificațiile standard reteta. Bucătarii trebuie să urmeze prezentarea placă corectă și garnitura înființata pentru toate felurile de mâncare și întotdeauna a finaliza sarcinile necesare în termenele atribuite.

Până la sfârșitul turei, bucătarii mențin, curat și igienizează zona stației de lucru, inclusiv mese, rafturi, gratare, pui de carne, transat, mașini de gătit paste, arzatoare caleste, cuptoare convectie, gama plat top și echipamente de refrigerare. 

Daca un bucătar este foarte bun ,poate el va deveni un bucătar-șef cu o experiență plina de abilitățile. Dacă ești un muncitor cu un fler pentru crearea de produse alimentare, ai putea fi promovat de la linia de bucătar la bucătar-șef sous la cap bucătar-șef într-o chestiune de ani. Cu multa munca, o pasiune pentru gătit și un pic de educație, bucătarii și bucătariile din restaurantele hotelului pot alege aproape orice serviciu mâncare cariera , ceia ce le place. 

Galerie

click pentru a mari

 

Intrebari frecvente:

Cum pot obtine un loc de munca in strainatate, in domeniul hotelier?
Zoltan, Timişoara
Cum este sistemul de salarizare în hoteluri?
Bogdan, Braşov
Munca in hoteluri este grea?
Aurita, Iaşi
Cine supraveghează cursul activității mele?
Daniela, Cluj-Napoca
Vezi toate intrebarile